Om Kompetencemægleren

Kompetencemægleren er en netværksbaseret konsulentvirksomhed, der arbejder med kompetence- og ledelsesudvikling - og dermed udvikling af organisationer. Vi bestræber os på fokusering; samtidig med at vi repræsenterer mangfoldighed. Vi arbejder hjemmevant inden for kryds-feltet mellem kompetence- og forretningsudvikling. Fra kompetencestrategi og personalepolitikker over ledelses-programmer og organisationsdesign til rekruttering og uddannelse - og altid ud fra et forretningsorienteret udgangspunkt og med fokus på at skabe en større sammenhæng og mening for virksomheden.

Kompetencemæglerens brede profil gør, at vi bedre kan identificere koblingen og konsekvenserne af de HR- og ledelsesmæssige udfordringer som jeres virksomhed står overfor. Netop diagnosticering er afgørende for at kunne rådgive om, hvilke specialist krafter der skal hentes ind, for at opgaven løftes af de mest kompetente mennesker.

Kompetencemægleren og partnere er specialiseret i at varetage opgaver som dækker særlige dele af HR-landkortet, og med Kompetenceværket i ryggen bliver hele HR-landkortet dækket af de mest kompetente specialister.
 
I kender bedst selv jeres udfordringer og vi ved hvor man kan finde de rette kompetencer.
 
Kompetencemæglerens baggrund fra 'den anden side' af skrivebordet letter processen i form af indsigt og forståelse for, hvordan virksomheder fungerer i praksis og hvad der er behov for.
 

Kompetencemægleren er den specialiserede sparringspartner, der er brug for, når I har brug for eksterne kompetencer. Få sparring og rådgivning til at løse jeres HR-udfordringer fra erfarne folk, som har prøvet det meste.

Tiltaler tanken jer? Så begynd med et enkelt forventnings-afstemmende møde med kompetencemægleren. Mere skal der ikke til.