Hvad er Fra Leder til Specialist?


Op mod halvdelen af danske ledere er over 50 år, og andelen stiger støt. Vores ønske er at sikre, at de erfarne og kompetente ledere bliver på arbejdsmarkedet, måske som specialister, måske som rådgivere. For dermed at skabe nye muligheder på arbejdspladsen og mere plads til eftertragtede og utålmodige talenter.

Vores ydelser udfordrer de modne, stabile og krævende medarbejdere. Vi tør stille nye krav til dem, og vi tilbyder at indlede en dialog med dem og deres omgivelser om fælles udvikling.

Vores koncept tilbyder seniorlederen og dennes virksomhed et alternativ til den traditionelle personlige udvikling. Vi sørger for, at seniorlederens kompetencer udvikles og udnyttes bedst muligt i en aktiv jobsituation.

FRA LEDER TIL SPECIALIST

FRA LEDER TIL SPECIALIST fokuserer på +50 ledere, og vores ydelser rummer helt nye elementer, udviklingsforløb og workshops. 

Missionen med konceptet er at sætte fokus på de erfarne og kompetente ledere, der (måske) ønsker at stoppe som ledere, men som (måske også) ønsker fortsat at virke i deres virksomhed. Konceptet kortlægger, diagnosticerer, udfordrer, inspirerer og støtter disse ledere gennem et skifte frem mod en ny fase af deres arbejdsliv.

Samtidig er vores ydelser et tilbud til seniorlederens arbejdsplads i form af ledelse, kolleger og medarbejdere.