Menneskene bag

Kompetencemægleren/Kompetenceværket er stiftet i 2006 af Torben Vang.

Ambitionen var og er at skabe en ny måde, hvorpå alle typer virksomheder kan få adgang til de spidskompetencer, der bedst muligt kan bidrage i udviklings- og rådgivnings-opgaver.
 
Målet er at forenkle, støtte og kvalitetssikre virksomhedernes brug af eksterne kompetencer.

Torben Vang

Rådgivningen er baseret på mange års erfaringer med organisations- og ledelses-udvikling i nogle af Danmarks mest markante virksomheder:


Erfaringerne er hentet fra bl.a. posten som direktør og procesejer for Human Ressource i PFA Pension A/S, chefstillinger i Danske Bank A/S, Provinsbanken m.fl. og på arbejdet i adskillige faglige netværk og uddannelsesvirk-somheder.

Allan Pagh

Efter i flere år at have arbejdet med strategisk udvikling af pengeinstitut filialer bemærkede jeg at den enkelt faktor, der havde størst betydning for en filials positive udvikling, var personen i hjørnekontoret. Det fik mig til at interessere mig for ledelse, lederudvælgelse og lederudvikling.
 

Det udviklede jeg i Provinsbanken, hvor jeg i 4 år som leder af bankens Perso-naleudviklingen gennemførte forskellige personaleudviklings-aktiviteter. Efter fusionen med Den Danske Bank blev mulighederne mindre og jeg skiftede til Århus Købmandsskole, hvor jeg etablerede Ledelsesakademiet.

Stina Trojlsgaard

Stina er en erfaren organisationskonsulent inden for ledelsescoaching, undervisning, træning og ikke mindst metodiske udvikling.

 

Stina stod bag ValueMe1 undersøgelsen blandt 5 af Danmarks bedste arbejdspladser, og efterfølgende (i samarbejde med Torben Vang) udvikling af Tillidsbaseret Ledelseskonceptet.