Virksomhedens historie

Wingmanager A/S har sin oprindelse i PwC Search & Selection, der var en del af PricewaterhouseCoopers. Forretningsområdet blev etableret i Danmark i 1997 og voksede på få år til en position som en af de førende rekrutteringsvirksomheder på det danske marked. Pr. 1. maj 2003 blev Wingmanager A/S overtaget ved en MBO af direktøren og 2 ledende medarbejdere, der alle 3 er partnere i Wingmanager A/S.

I 2005 overtog Wingmanager et af Danmarks mest anerkendte Executive Search firmaer, Lisberg. Med overtagelsen af væsentlige nøglemedarbejdere og samtlige forretningsmæssige aktiviteter i Lisberg styrkede Wingmanager sin position på det danske marked for lederrekruttering og headhunting.

Wingmanager A/S er i dag landsdækkende med kontorer i København og Århus. Vi råder over erfarne konsulenter og psykologer med et godt netværk i dansk og internationalt erhvervsliv. Et netværk, der kan være afgørende for, om vi kan finde den rette person til en opslået stilling.

Alle medarbejdere hos Wingmanager har en solid faglig, praktisk og teoretisk baggrund på rekrutteringsområdet. Oftest kombineret med erfaring høstet i stillinger som leder eller specialist i det private erhvervsliv.

Lisberg-Wingmanager. Slotsmarken 11 2970 Hørsholm. www: wingmanager.dk. Tlf: +45 70 150 160