Menneskene bag / Virksomhedens historie

Göran Johansson startede Nexus Interim Management A/S i år 2000, som den første professionelle Interim Management virksomhed i Danmark. Han er født i Stockholm i 1946, og har en økonomisk eksamen fra Stockholms Universitet. Göran har boet i Danmark siden 1974. Forud for opstarten af Nexus Interim Management A/S var han i 6 år adm. direktør for Nestlé Danmark A/S (inklusive et Nordisk ansvar for et antal business-groups). Forud herfor var Göran i 19 år i SmithKline Beecham (nu kendt som GSK), hvor han i 10 år var adm. direktør for Forbrugervarer og Håndkøbsmedicin i de Nordiske lande. Derudover har Göran omfattende bestyrelseserfaring fra en række bestyrelser.

Göran har igennem sin karriere oparbejdet en omfattende erfaring i virksomhedsledelse i hele Norden fra store internationale virksomheder. Branchemæssigt dækker Göran fmcg-sektoren, medicinalindustrien, fremstillingsindustri og salgsselskaber. Görans ledelseserfaring dækker generel ledelse, salg og marketing, turnarounds, forandringsledelse, effektivitetsprojekter, virksomhedskøb/salg og fusioner.

 

 

Poul Larsen trådte ind i Nexus Interim Management A/S som partner i 2002. Han er født i 1952 og uddannet Civilingeniør (Bygning) fra Danmarks Tekniske Højskole. Umiddelbart før han trådte ind i Nexus, arbejdede han i en periode som uafhængig managementkonsulent efter at have været adm. direktør for et Internet start-up firma. Forud for dette arbejdede Poul i mange år i Carl Bro Gruppen, som er et af Danmarks største rådgivende ingeniørfirmaer. Det inkluderede 11 års arbejde og ophold i udlandet, nemlig i Kenya, Tanzania, Malaysia og Indonesien, primært beskæftiget med forretningsudvikling, salg og markedsføring. Da han vendte tilbage til Danmark, blev han adm. direktør for Carl Bro International, gruppens største firma på det internationale marked. Yderligere topledelseserfaring fik han, da han indtrådte i Carl Bro Gruppens ledelse med ansvar for de samlede internationale aktiviteter, som inkluderede et verdensomspændende netværk af datterselskaber, filialer, repræsentationskontorer og agenter.

Derudover har Poul omfattende bestyrelseserfaring fra en række bestyrelser i Danmark og en række lande både oversøisk og i Europa. Poul har stor erfaring med udarbejdelse og implementering af strategier, forretningsudvikling, turn-around, køb og salg af virksomheder samt mere specifikt med teknologitunge og ordreproducerende/projektorienterede virksomheder.

Nexus Interim Management. Kompagnistræde 13, 3. sal 1208 København K. Telefon: 70226555. 
www: nexus-interim.dk. mail: info@nexus-interim.dk