Værdigrundlag

Engagement
Human Capital Group søger at etablere en dyb og langvarig relation til vores kunder, kandidater og kilder. Vores omfattende netværk er nøglen til vores succes. Af denne årsag viser vi hver eneste af vores kontakter i markedet et stort engagement.

Vi tager vores rolle som ambassadør for vores kunder meget højtideligt. Når alt kommer til alt, er måden, hvorpå vi behandler vores kandidater og kilder, ikke bare et tegn på vores egen professionalisme, men også vores kunders.

Vores konsulenter bruger en hel del tid og gør sig store bestræbelser på at lære kundevirksomhedens virksomhedskultur at kende. Dette anser vi for værende en betingelse for, at vi kan præsentere de bedste kandidater til hver enkelt stilling og kunde. Ved at varetage færre sideløbende opgaver får vi samtidig muligheden for hurtigt at starte projekter og levere dygtige kandidater til vores kunder til tiden uden at sætte kvaliteten af processen på spil.

Kvalitetsarbejde
Vi er kvalitetsorienterede frem for volumenorienterede. I modsætning til mange andre executive searchselskaber varetager vores engagerede konsulenter aldrig mere end to aktive opgaver ad gangen. Vores konsulenter har derfor tid til at varetage alle dele af rekrutteringsprocessen uden at uddelegere vigtige opgaver til mindre erfarne kollegaer. Vi opfordrer samtidig vores kunder til at spille en aktiv rolle i processen.

Human Capital Group Scandinavia. Ahlmanns Allé 2, st., 2900 Hellerup. Telefon: 7024 1200. 
www: hcg.dk. Mail: info@hcg.dk.