Spidskompetencer

Vi tilbyder samarbejde inden for:

Rekruttering

  • Annoncerede stillinger
  • Emnebanksøgning
  • Executive Search i markedet

Outplacement

  • Kompetence afdækning
  • Personlig støtte
  • CV og ansøgning

Organisationsudvikling

  • Analyse af kompetencekrav
  • Test og teamassessment
  • Personlig udvikling
  • Kompetenceudvikling

Hvorfor skulle du som personaleansvarlig indgå et samarbejde med Wingmanager? Neden for kan du se nogle af vores styrker og fordele.

Høj kvalitet i rekrutteringsprocessen
Wingmanagers rekrutteringsprocesser bygger på moderne og veldokumenterede metoder - lige fra analyse til ansættelse. Vi inddrager og involverer vores kunder fra start til slut, hvilket giver et solidt beslutningsgrundlag, høj kvalitet og et hurtigt og effektivt match.

Høj træfsikkerhed for både kandidat og virksomhed
Alle vores kandidater gennemgår et intensivt samtale- og testforløb, som sikrer, at deres faglige, personlige og sociale profil passer til virksomhedens kultur, struktur og processer. Det kombineret med Wingmanagers erfaring på rekrutteringsområdet øger træfsikkerheden - både for virksomheden og kandidaten.

Højt konsulentniveau - erfaring, netværk og ekspertise
Alle konsulenter hos Wingmanager har en solid faglig, praktisk og teoretisk baggrund på rekrutteringsområdet, et godt netværk i dansk og internationalt erhvervsliv, gode menneskekundskaber samt erfaring høstet i stillinger, som leder eller specialist i det private erhvervsliv.

Højtudddannede kandidater
Vores kandidater hører til den "tunge ende". De er veluddannede og attraktive kandidater med nogle års erfaring enten som specialist eller leder inden for fx IT, ledelse, finans, HR, økonomi, salg og marketing.

Førende og anerkendte kunder
Vores kunder er velanskrevne nationale og internationale erhvervsvirksomheder inden for en bred vifte af brancher. Blandt vores kunder finder du eksempelvis Microsoft, Sonofon, Miljøkontrollen, Lego, TDC, Codan, Naviair, Ernst & Young, Electrolux, PricewaterhouseCoopers og MT Højgaard.

Stor garanti som virksomhed
Hvis en kandidat, som vi har anbefalet kunden at ansætte, ikke lever op til virksomhedens forventninger inden for de seks første måneder, omfatter Wingmanagers garanti en ny rekruttering uden honorar. Ganske enkelt.

Til tiden - hurtigt i job
Normalt tager det 6 til 8 uger at besætte et job. Men med Wingmanager er det muligt at reducere tiden.

Lisberg-Wingmanager. Slotsmarken 11 2970 Hørsholm. www: wingmanager.dk. Tlf: +45 70 150 160