Spidskompetencer

Moderne virksomhedsledelse kræver dynamisk handling
Før i tiden sagde man, at de store virksomheder vandt over de små. I dag er billedet vendt; nu er det de hurtige og dynamiske, der løber fra de langsomme og statiske.

Virksomheder arbejder i dag med konstant skiftende fokusering. Den ene dag er det omkostningerne, den næste markedsudvikling og kort efter et nyt IT-system. Udfordringerne skal løses i dag - ikke i morgen - så virksomhedens resultater og markedsposition kan blive styrket omgående. Det stiller store krav til fleksibiliteten og dynamikken i virksomheden og dens ledelse. Ofte er ledelsen fuldt beslaglagt med den løbende drift - eller udfordringerne kan kræve særlige kompetencer eller kapaciteter, som ikke umiddelbart findes i virksomheden.

Interim Management er den strategiske og dynamiske løsning på denne udfordring.

Interim Management giver dynamik til den strategiske ledelse
Med Interim Management kan virksomheden få tilført de stærkeste kompetencer hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris. Dermed får virksomheden det konkurrencemæssige forspring, der sikrer det vigtige momentum nu og her, men også i fremtiden. Det er derfor, at Interim Management er midlertidig lederkraft med permanent effekt.

Man kan ikke nævne Interim Management uden også at nævne Nexus. Vi er markedsleder på området af en række årsager:
Nexus Interim Management er økonomisk
I forhold til permanent ansættelse vil en Interim Manager løsning være prismæssigt attraktiv ved kontrakter op til 2 år. Nexus Interim Management tilbyder Interim Managers med et højt kompetence-niveau til en pris, som er betragteligt lavere end, hvad man betaler for konsulentydelser.

Nexus Interim Management er fleksibelt
En Nexus Interim Manager kan engageres på fuld tid eller deltid fra et par måneder og op til et par år eller mere. Og på kontrakter med fleksibelt opsigelsesvarsel.

Nexus Interim Management er hurtigt
10 dage. Så hurtigt kan en Interim Manager være på plads i virksomheden. Og på grund af Interim Managerens positive overkvalifikation vil Interim Manageren bidrage til opgaveløsningen allerede fra den første dag. Derudover vil opgaven blive afsluttet hurtigere, fordi vore Interim Managers arbejder koncentreret og fokuseret.

Nexus er Interim Management med garanti
Alle opgaver løses med en Interim Manager med dybdekompetence indenfor sit område. Ved sygdom eller performancesvigt finder vi en ny Interim Manager indenfor 10 dage, så opgaven ikke bliver forsinket.

Nexus Interim Management dækker bredt
Vi dækker topledelse, mellemledelse, projektledelse og specialister.

Nexus Interim Management. Kompagnistræde 13, 3. sal 1208 København K. Telefon: 70226555. 
www: nexus-interim.dk. mail: info@nexus-interim.dk