NEXUS INTERIM MANAGEMENT A/S

Nexus Interim Management er Danmarks første professionelle Interim Management virksomhed, og vi har i dag den største erfaring, viden og database med Interim Managers. Nexus udvælger sine Interim Managers efter det unikke koncept TotalMatch, som sikrer en fuldstændig match mellem kundens behov og Interim Magerens kompetenceprofil.

Strategisk brug af Interim Management giver virksomheder og organisationer mulighed for at opretholde et lean og højt motiveret management team og samtidig være sikker på at have kompetente ressourcer til rådighed gennem Interim Management til ved behov at dække gaps i den permanente organisation uden at tabe momentum og hurtigt at mobilisere de rette kompetencer til de nødvendige forandrings- og forbedringsprojekter.

Nexus Interim Management arbejder for kunder både i den private og i den offentlige sektor. Mange private firmaer har allerede gjort brug af vore services. Nu er det blevet meget enkelt for offentlige myndigheder at trække på Nexus. Vi har indgået en kontrakt med Statens og Kommunernes indkøb (SKI) om levering af Interim Management til offentlige organisationer.

Når der er brug for midlertidige ledelses- eller specialistressourcer, er den bedste partner Nexus Interim Management. Det gælder også, når opgaven er uden for Danmark. Vore tætte internationale relationer gør os særdeles stærke i international sammenhæng. Nexus er partner i Nordic Interim Partners, som dækker hele Norden samt Baltikum.

Nexus Interim Management. Kompagnistræde 13, 3. sal 1208 København K. Telefon: 70226555.
www: nexus-interim.dk. mail: info@nexus-interim.dk