Virksomhedsprofil

GKA Løndesign bistår virksomheder og organisationer med rådgivning i forhold til løndannelse, kompetenceudvikling og performance management. Løndannelsen skal være effektiv i forhold til de forretningsmæssige mål, men samtidig understøtte udviklingen af kompetencer og individuel indsats. Medarbejdertilfredshed er altafgørende for succes i løndannelsen og derfor arbejder vi procesorienteret og med fokus på en kvalitativ dialog.

En god løndannelse understøttes af et ordentligt løndesign. Løndesign er en helhedsforståelse, der inkorporerer lønsystem, bonus- og resultatløn, individuel og teambaseret løndialog, medarbejder tilfredshed og løndannelsens grænseflader, som kompetenceudvikling og performance management.

Vi har succes med at indgå som rådgivende part både overfor virksomhedens ledelse og overfor medarbejderne. Således har vi erfaring med facilitering af komplekse aftaler mellem virksomheden og dens medarbejdere.

Afhængig af opgavens art, arbejder vi som ekspert- og proceskonsulenter. Vi har ingen færdige koncepter og løsninger, men har udviklet en række enkle, fleksible værktøjer der kan anvendes af og tilpasses til den enkelte virksomhed/organisation. Værktøjerne inkluderer

 

  • Håndtering af løndialog
  • Fordeling af individuelle lønstigninger
  • Performancevurdering og -dialog
  • Strategisk kompetenceanalyse
  • Medarbejderudviklingssamtaler
  • Tilrettelæggelse og gennemførelse af forhandlingsforløb

Løndesign.dk. Peblingedosseringen 36, 3. 2200 København N. Telefon: 2612 0518. www: loendesign.dk