Mennesket bag

Jeg hedder Ingrid-Margrethe Thrane, født 1961 og grundlagde Thrane proaktiv personlig proces i 2007.

Jeg blev uddannet sygeplejerske i 1986. Min store interesse har altid været læring og udvikling. Da jeg var færdiguddannet blev jeg hurtigt praktikvejleder for andre sygeplejeelever, som det hed dengang.Denne interesse førte videre til, at jeg overordnet blev ansvarlig for tilrettelæggelse af faglig udvikling for fast uddannet personale, elever og nu også studerende.

I 2005 afsluttede jeg mit studie på Pædagogisk Universitet med en Master i pædagogisk udviklingsarbejde. Efterfølgende har jeg afsluttet en coachuddannelse samt en uddannelse som proceskonsulent. Alt dette tilsammen giver en solid ballast for at arbejde med læring og udvikling på arbejdspladser.

De sidste 7 år har jeg arbejdet med kompetenceudvikling, både individuelt og på virksomheder. Jeg er erfaren kursusunderviser og erfaren i at bistå virksomheder med at afklare deres kompetenceudviklingsbehov og få de konkrete behov sat i værk. I den forbindelse har jeg opnået grundlæggende viden om hvilke muligheder, der ligger for offentlig medfinansiering til kompetenceudvikling.

THRANE proaktiv - personlig - proces. Frederikshave 24, 1. tv, 3400 Hillerød. Telefon: 3025 4290. www: thraneproces.dk. Mail: imt@thraneproces.dk