Cases

Supergros.
Details of the Recommendation: "Vi har brugt Kurt Hansen, ØstLean Aps til primært to opgaver: mellemleder udvikling samt til træning og implementering af tavler, tavlemøder og værdistrømsanalyser. Kurt Hansen har i løsningen af begge opgaver formået at sætte sig ind i vores virksomheds kultur og dagligdag samtidig med, at han meget hurtigt fik skabt den fornødne tillid. Derigennem sikrede han at målene for de enkelte forløb blev indfriet til fulde. Kurt Hansen besidder en helt unik evne til at møde folk i øjenhøjde og skabe tillid samtidig med at han besidder en meget stor erfaring og viden indenfor lean og forandringsledelse. Kurt Hansen er en yderst seriøs leverandør af konsulent ydelser, og man føler sig som kunde til enhver tid taget meget alvorligt.

December 2011 LeanChef Bodil Holm

 

Ib Andresen Industri A/S.
Vi har som virksomhed brugt Kurt gennem en årrække ifm. vores Leanarbejde. Kurt er en person, der sætter sig grundigt ind i virksomheden inden han bringer sin meget store erfaring med såvel Leanværktøjer som mennesker i spil og det på et højt niveau. Han supporter forandringsprocesser på en yderst professionel måde – er altid vanvittig godt forberedt – og formår at skabe den sammenhæng mellem Leanværktøjerne og mennesker, som sikrer en stærk forankring i organisationen.

Hans helt store styrke er at skabe sammenhæng mellem HR og Lean eller andre forandrings- og ledelsesfilosofier (hvad jeg personligt ret ofte savner ved andre dyrt betalte konsulenter), så vi får den ønskede effektivitets-, kvalitets- eller trivselsforbedring i form af bundlinjeeffekt.

Kurt udfordrer os hele tiden på sin rolige facon og indtager ofte rollen som coach / mentor for processerne, så vi hurtigt kommer til at ”eje” dem. Han udviser en enorm fleksibilitet, men lægger altid overliggeren højt og går aldrig på kompromis med kvaliteten af sit arbejde.

Han er dybt seriøs, vidende og performer på højt niveau. Et godt råd til jer som ønsker at bruge ham: Undervurdér ikke den mand. Han indeholder væsentlig mere end han selv giver udtryk for.

2011. Personaleudviklingschef Finn Buch, Ib Andresen Industri A/S.

Kurt Hansen, Østlean Aps, Ydingvej 44, 8752 Østbirk, kurt@oestlean.dkwww.oestlean.dk+45 27 50 32 41