Virksomhedens historie

Lean & Leadership drives af Maja Wiberg, som er uddannet indenfor Innovation og ledelse og har en baggrund som leder indenfor Medicoindustrien

Maja Wiberg har arbejdet med Lean og procesoptimering i både R&D Innovation, Administration, Produktion og i Projekter igennem mange år, senest som Senior Konsulent hos Coloplast A/S. I Coloplast var Maja Wiberg ansvarlig for det strategiske arbejde med Lean, men også med selve udførelsen, implementeringen og forankringen.

Maja Wiberg har faciliteret events igennem flere år, herunder både i Danmark, USA og Frankrig, og har arbejdet med de kontekstforskelle, der hersker indenfor de forskellige områder.

Gennemgående for arbejdet med Lean er sammenkoblingen med forandringsledelse, herunder den psykologiske og sociale dimension i forandringsprocessen. Det psykodynamiske perspektiv er en fundamental del af hendes arbejde. 

Maja Wiberg har en Lean Shigeo Shingo certificering, og har endvidere gennemgået et QFD Black Belt® certificeringsprogram. Hun er uddannet systemisk proceskonsulent, certificeret Whole Brain practitioner, certificeret coach, og har mange års ledelseserfaring bl.a. som Produktions -og logistikchef i Medico Industrien.

Endvidere driver Maja Wiberg firmaet "EMERGENT" hvor hendes særlige ydelse er organisations - og ledelsesudvikling, www.emergent.dk

Maja Wiberg er ansat som Ekstern Lektor og vejleder ved Ingeniørhøjskolen i København, hvor hun underviser i Diplomuddannelse i Ledelse (Psykodynamisk Organisationspsykologi) i samarbejde med DJØF Efteruddannelse.

Lean & Leadership har løst opgaver for b.la.; Coloplast, Novo Nordisk, Statens Serum Institut, Post Danmark, Rådet for Sikker Trafik m.fl.

Ved større opdrag inddrages samarbejdspartnere med spidskompetencer ift. den konkrete opgaveløsning.

Maja Wiberg har drevet selvstændig virksomhed siden januar 2009.

Lean & Leadership | CVR: 31900808 | Gøngehusvej 280, Høsterkøb, 2970 Hørsholm - Danmark | Tlf.: +45 51222268 | www: leanandleadership.dk